Работилници за деца 2015

За поредна година нашите приятели от Labodanim и Camera Etc., г-жа Карин Миралес (Франция) и г-н Жан-Люк Слок (Белгия), ще направят анимационна работилница с деца от Варна!

Малките ни гости ще имат възможност да изработят ръчно своите герои и да сглобят кратка анимация. Техни учители ще са двама от най-изявените професионалист в областта на анимационното обучение на деца - г-жа Миралес и г-н Слок, които от дълги години работят с малчугани и ученици от цял свят. Събитието ще се проведе от 10-ти до 12-ти Септември в зала 7 на Фестивалния и конгресен център гр.Варна.

Молим желаещите да се запишат за работилницата да ни пишат мейл на адрес contact@old.varnafest.org, с името на детето, неговите години и задължително да оставят телефон за връзка с родител или настойник. След това ще получите потвърждение. На 10-ти заповядайте във ФКЦ от 12:00ч.

За деца от 6 до 12 годишна възраст.

Работилницата е безплатна благодарение на Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт. Материалите са осигурени от арт магазини "Слънчоглед". Очакваме ви с усмивка във Варна!

Изглежда, че местата в Работилници за деца 2015 вече са запълнени.