Пълнометражни филми

Далеч

Далеч

Латвия, 2019, 3D, 75 мин.

Режисьор: Гинтс Зилбалодис

Продуцент: Гинтс Зилбалодис

Анотация: Момче и малка птичка пътуват през остров на мотоциклет, опитвайки се да избягат от зъл дух и да се завърнат у дома.

НОВ ГРАД

НОВ ГРАД

Франция, 2018, туш върху хартия, 76 мин.

Режисьор: Феликс Дюфур Лапериер

Анотация: Решен да спре да пие, Джоузеф се мести в къщата на приятел и убеждава бившата си съпруга Ема да се присъедини към него. В размирни времена на референдума за независимост в Квебек това е резултатът от бурното им обединение.

Снежната Кралица: Огледалното царство

Снежната Кралица: Огледалното царство

Русия, 2018, 3D, 87 мин

Режисьор: Робърт Ленс, Алексей Цицилин

Продуцент: Юрий Москвин, Владимир Николаев, Вадим Верешагин, Павел Степанов, Борис Машковцев, Лиша Нин

Анотация: Могъщият крал Харалд почти изгубва семейството си заради злите деяния на Снежната Кралица. Той намира начин да изкорени магията от света - всеки, който притежава магическа дарба, остава затворен в Огледалното царство. Единственият човек, който може да го спре и да запази магията на този свят, е Герда - тъй като нейната суперсила не е магията, а вярата в доброто и приятелството. На помощ на Герда идват и неочаквани съюзници.

Рафадан Тайфа: Подземията на Истанбул

Рафадан Тайфа: Подземията на Истанбул

Турция, 2018, 3D, 89 мин.

Режисьор: Исмаил Фидан

Продуцент: Исмаил Фидан

Анотация: Рафадан Тайфа, които намират книгата за Забравения Истанбул, ще се впуснат в приключение, за да спасят квартала.

Крал Шакир: Нека играта започне

Крал Шакир: Нека играта започне

Турция, 2018, 3D, 90 мин.

Режисьор: Халук Джан Диздароглу, Берк Токай

Анотация: Грешка в лабораторен експеримент довежда до отварянето на портал между игра на телефона на Фил Некати и реалността. Шакир и семейството му са затворени в тази игра с мисията да спасят света. Те трябва да завършат всички задачи и да спрат играта преди истинският свят да загине. В това приключение нашите герои ще се сблъскат с много врагове, които ще се опитат да ги спрат и ще преминат през много опасни видео игри.